Forårs-/påskefrokost
Marinerede sild med karrycreme og rå løg
Æg med rejer og karse
Stor fiskefilet med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges pyntet med krydderurter
Krydret dhal med røde linser og varme krydderier
Frilands nakkefilet af dansk Duroc gris
Lun sellerisalat med sauteret selleri, sellerimos, syltet rødløg og bagte æbler
Let frisk påskesalat med bær og rabarber
Hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød
Kr. 225,-*
Vegetar: her erstattes alle "kød-delene" af et vegetar fad der består af et udvalg af følgende: bulgurbøffer, hummus, quinoadip, tortillas m/vegetar-spread, nøddesvampepostej, løgtærter.
Tilvalg:
Hjemmelavede frikadeller med syltede sager
Citrontærte med brændt marengs
15,-
30,-
OBS: Kuvertantal kan rettes ned senest 8 dage før levering
Varmevejledning til
Forårs- Påskefrokost 2024